SJAJNE VESTI ZA ZVEZDAŠE: Tandem SPREMAN za VAŽAN meč

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Sep.2021, 10:11

SJAJNE VESTI ZA ZVEZDAŠE: Tandem SPREMAN za VAŽAN meč

Stanković je odahnuo.

FK Crvena zvezda ima velike problema sa povredama, ali i virus koji im je desetkovao tima. Ipak, konačno stižu i dobre vesti za navijače crveno-belih.

Zvezda je odložila meč s Voždovcem zbog bolesti velikog broja igrača, a s Marakane su poručili da je pitanje i u kom sastavu će moći da izađu danas (15.55) u Novi Pazar. Olakšavajuća okolnost za šampiona je što domaćin neće imati podršku publike. Kvota na dvojku je 1,17, a na kombinazziju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 2&3+ 1,65. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Novi Pazar - Zvezda.

Napdački tandem El Fardu Ben i Milan Pankov biće deo ekipe u četvrtak, kada sledi okršaj sa Ludogorecom u okviru drugog kola Lige Evrope.

Crvena zvezda je na stadionu "Rajko Mitić" u meču sa Bragom osvojila tri boda, pa je gostovanje u komšiluku je veoma bitno za dalji nastavak takmičenja u Ligi Evrope. Ekipa trenera Dejana Stankovića želi da igra i na prolećče, a eventuanlnim trijumfom u Bugarskoj crveno-beli bi napravili značajan korak u ispunjavanju tog cilja.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Snežana, supruga golmana Milana Borjana

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.