SJAJAN POVRATAK OLIVEIRE: Sledi napad na TITULU

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jun.2023, 11:20

SJAJAN POVRATAK OLIVEIRE: Sledi napad na TITULU

Očekuje nas novi spektakl.

Čarls Oliveira se uspeo vratiti u velikom stilu nakon teškog poraza od Islama Makačeva, a sada je jasno da želi napad na titulu.

Meč između Beneila Dariuša i Oliveire je nešto što je najviše zanimalo većinu fanova na noćašnjoj UFC 289 priredbi. Svedočili smo verojatn ‘"title eliminator" meču u lakoj kategoriji, tako da je i prvak Makhačev zasigurno pomno pratio noćašnje događaje.

Dariuš je u borbu ušao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa osam uzastopnih pobeda, te je po mnogima već time zavredeo napasti titulu. No, UFC je od njega ipak tražio da se dokaže protiv bivšeg prvaka Oliveire koji nije nastupio još od UFC 280 priredbe i poraza od Islama.

Borbu je Oliveira otvorio dosta agresivnije, pomalo je i uzdrmao protivnika. Nije se radilo o ničemu ozbiljnom, a Beneil je inicirao klinč na žici. Nedugo zatim je došao do rušenja. Završio je gornji u pateru i počeo nanositi udarce. Oliveira je napao polugu na nozi, no nije ozbiljnije ugrozio Beneila. Pridigli su se na noge, a sad je Čarls bio taj koji je tražio klinč. Još jednim "high kickom"‘ je uzdrmao Dariuša i udarcima ga bacio u nokdaun, a sa serijom udaraca ga je i dovršio.

Pogledajte kako izgleda Beatris Moreira, devojka Giljermea Soareša fudbalera Brage

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

NA KORAK OD REKORDA: UFC izbacio neverovatan podatak o Oliveiri posle trijumfa

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jun.2023

Istorijski uspeh...Kako se samo Čarls Oliveira noćas vratio na pobedničke staze! Tehničkim nokautom u prvoj rundi je završio Beneila Darijuša i prekinuo mu savršeni niz od osam uzastopnih pobeda, a verovatno mu je i ugasio snove da napadne UFC-ovu titulu u lakoj kategoriji protiv Makačeva...Oliveira...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.