SITUACIJA SVE JASNIJA: Batu menja davnašnja ŽELJA ili bivši SELEKTOR! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Mar.2019, 12:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SITUACIJA SVE JASNIJA: Batu menja davnašnja ŽELJA ili bivši SELEKTOR! (FOTO)

Spisak kandidata sužen

Crno-beli su u potrazi za novim trenerom, a najozbiljniji kandidati za preuzimanje posla su Ilija Stolica i Radovan Ćurčić. Ekipu trenutno vodi Žarko Lazetić, a Partizan je u jednoj od najlošijih serija u istoriji kluba jer su upisali tri vezana poraza u Superligi Srbije.

Ilija Stolica je već treći put kandidat za klupu Partizana, ali pored svoje vizije i planova on ima i specifičan uslov da Saša Ilić preuzme upražnjenu funkciju sportskog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << direktora. Da li će njih dvojica krenuti u izgradnju novog Partizana ostaje da se vidi. talentovani stručnjak je sada bez angažmana, posle epizode u ljubljanskoj Olimpiji, a pre toga je sa uspehom vodio Voždovac.

Pored Stolice, na listi želja uprave kluba iz Humske je i bivši selektor Srbije Radovan Ćurčić.

Ćurčić je radio kratko na Tajlandu, a kao glavna prednost koja se vezuje za njegovo ime je činjenica da dobro poznaje Superligu jer je godinama radio kao trener Javora.

Ko će od pomenutih preuzeti klupu crno-belih pokazaće vreme, ali obzirom na trenutno stanje i formu ekipe jasno je da čelnici kluba moraju brzo da reaguju.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda američka odbojkašica Kajla Simons.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.