SITUACIJA OTIŠLA U NEMILOM PRAVCU: Barselona i Nikola Mirotić će morati NA SUD

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jun.2023, 18:33

SITUACIJA OTIŠLA U NEMILOM PRAVCU: Barselona i Nikola Mirotić će morati NA SUD

Vrlo lako do ovoga može doći.

Nikola Mirotić i Barselona bi lako mogli da završe na sudu, jer napretka u pregovorima nema, piše „Mundo Deportivo“. Naime, Mirotić je stigao u Barselonu 2019. godine direktno iz NBA lige, a prema informacijama koje su tada objavljene, vrednost transfera je iznosila više od 20 miliona dolara.

Čelnici Barselone su najavili da će smanjiti budžet tokom sezone koja sledi, najavili su da su postigli dogovor sa Mirotićem oko sporazumnog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << raskida, ali od toga za sada nema ništa, jer je agencija koja zastupa Mirotića decidirano odbila ponudu koju je prosledila Barsa, a Mirotić ima još dve godine ugovora sa klubom.

Španski novinari tvrde da će Barselona morati propisno da se namuči kako bi stigla do sporazuma sa Mirotićem, koji ukoliko ne pristane na raskid saradnje, neće moći da pređe u drugi klub, ali će Barsa morati da isplati sve što je predviđeno ugovorom za naredne dve godine, a u pitanju je mnogo novca.

⚠️ Mirotic no acepta la última propuesta del Barça (pagarle algo más de una de las dos temporadas que le quedan) y la vía judicial está más cerca cada día

✍️ @josehuguet https://t.co/0ddzmz3j7a

— Mundo Deportivo (@mundodeportivo) June 27, 2023

Kakav će biti epilog, da li će doći do dogovora ili ne, saznaćemo u danima koji slede, ali je očigledno da je u Barsi sve moguće.

Naime, bilo je izvesno da ostaje Jasikevičijus, pa je umesto njega stigao Grimau. Sada se ponovo javlja veliki problem – kako postići dogovor sa Mirotićem, koji je od vitalnog značaja kada je formiranje budžeta za narednu sezonu u pitanju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.