SITI SVE ZAVRŠIO ZA SEDAM MINUTA: Šestica Građana, Brentford produžio lošu seriju Čekićara

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Nov.2023, 19:01

SITI SVE ZAVRŠIO ZA SEDAM MINUTA: Šestica Građana, Brentford produžio lošu seriju Čekićara

Odigrano je pet mečeva.

Fudbaleri Mančester sitija bez problema su savladali Bornmut (6:1), dok je Brentford posle preokreta bio bolji od Vest Hema (3:2) u mečevima 11. kola Premijer lige.

Građani su pitanje pobednika rešili u prvom poluvremenu i to u intervalu od svega sedam minuta. Tri puta se tresla mreža gostiju, a strelci su redom bili Doku, Silva, Akandži.

U nastavku je Foden postigao još jedan pogodak za domaće, da bi Sinistera minuta >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pre kraja ublažio poraz Trešnjica. Do kraja meča Silva je postigao još jedan pogodak, a Ake je u samoj završnici postavio konačan rezultat.

Treba istaći da je Doku pored pogotka upisao i četiri asistencije.

Najuzbudljivije je bilo u malom londonskom derbiju gde je Brentford posle preokreta produžio lošu seriju Vest Hema. Naime, tim Dejvida Mojesa je u seriji od četiri meča bez pobede.

Brentford je poveo u 11. minutu, a strelac je bio Nil Mopej. Ipak, Vest Hem je do poluvremena preokrenuo rezultat golovima Kudusa i Bovena. Ipak, loše drugo poluvreme koštalo je goste.

U 55. minutu je Mavropanos postigao autogol, da bi potpuni preokret i tri boda svom timu doneo Kolins 20 minuta pre kraja.

PREMIJER LIGA, 11. KOLO

Subota

Fulam - Mančester junajted 0:1 (0:0)

Mančester siti - Bornmut 6:1 (3:0)

Šefild junajted - Vulverhempton 2:1 (0:0)

Brentford - Vest Hem 3:2 (1:2)

Barnli - Kristal Palas 0:2 (0:1)

Everton - Brajton 1:1 (1:0)

Njukasl - Arsenal (18:30)

Nedelja

Notingem Forest - Aston Vila (15)

Luton - Liverpul (17:30)

Ponedeljak 

Totenhem - Čelsi (21)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.