SITI NA KORAK DO FINALA: PSŽ dolazi sa IMPERATIVOM da mora da postigne barem dva gola

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Maj.2021, 09:15

SITI NA KORAK DO FINALA: PSŽ dolazi sa IMPERATIVOM da mora da postigne barem dva gola

Meč počinje u 21.

Danas ćemo dobiti prvog finalistu fudbalske Lige šampiona. PSŽ gostuje Sitiju u Mančesteru, a Građani su u Parizu došli na korak od prolaza. Pobedili su sa 2:1 posle preokreta i uz mnogo sreće. Sada je jasno da Parižani moraju da postignu minimum dva gola u meču koji počinje u 21 čas, kako bi imali bilo kakve šanse za prolaz.

Mančester Siti ima prednost od 2:1 iz Pariza što znači da PSŽ mora da postigne bar dva gola. Kvota na tip >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 3+ zato je 1,50, tip GG 4+ uplatu množi sa 2,65, a Siti je blagi favorit sa 1,75 na keca. Pogledajte i ostale Mozzart kvote za meč Mančester Siti – Pari Sen Žermen.

Pep Gvardiola je za vikend protiv Kristal Palasa odmorio većinu igrača koji su bili starteri na "Parku prinčeva", ali je Siti bez većih problema slavio u južnom Londonu rezultatom 2:0 i napravio još jedan korak ka tituli prvaka Engleske.

Zdravstvena situacija u taboru je odlična i Gvardiola će moći da računa na sve svoje pulene. Nije isključeno da izvede istu startnu postavu kao u Parizu.

PSŽ je nakon poraza od Sitija uspeo da savlada Lans u domaćem prvenstvu (2:1) i da nakratko preuzme lidersku poziciju na tabeli. Međutim, Lil je pobedio Nicu dan kasnije i vratio se na čelo sa bodom više od aktuelnog prvaka Francuske na tri kola pre kraja.

Ovo će biti treće gostovanje PSŽ-a u plavom delu Mančestera. Videćemo da li će biti i treća sreća, budući da su prvi put remizirali bez golova u grupnoj fazi Lige Evrope u sezoni 2008/09, a drugi put su poraženi sa 1:0 u četvrtfinalu Lige šampiona pre pet godina i eliminisani iz daljeg takmičenja.

PSŽ nije ni pobedio Siti do sada, jer pored pomenuta tri meča imaju još remi (2:2) u Parizu iz 2016.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Vanda, supruga fudbalera Maura Ikardija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.