SITI I REAL U ČETVRTFINALU LŠ: Građani ubedljivi, Kraljevski klub se provukao

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Mar.2024, 00:22

SITI I REAL U ČETVRTFINALU LŠ: Građani ubedljivi, Kraljevski klub se provukao

Tamo su već PSŽ i Bajern.

Fudbaleri Mančester sitija i Real Madrida izborili su plasman u četvrtfinale Lige šampiona. Građani su ubedljivo savladali danski Kopenhagen sa 3:1, dok su se Madriđani mučili sa Lajpcigom u meču koji je završen rezultatom 1:1, ali su zahvaljujući pobedi od 1:0 u prvoj utakmici prošli dalje.

Izabranici Pepa Gvardiole su rutinski odradili posao u drugom meču, a mrežu rivala otključali su u 5. minutu kada je Akanđi pogodio za >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 1:0.

Već u 9. minutu Siti je preko Alvaresa duplirao prednost.  Kopenhagen je od tog trenutka zaigrao za bolje, a rezultat toga bio je postignuti gol u 29. minutu, strelac - Eljunusi.

Do kraja poluvremena četa Pepa Gvardiole uspela je da postigne još jedan pogodak, a u strelce se upisao Erling Haland.

Neizvesniji, ali ne tako atraktivan meč gledali smo u Madridu, gde je Real odigrao nerešeno (1:1), ali prošao dalje.

Nemački sastav je tokom prvih 45 minuta konstanto pretio, ali nije uspevao da pogodi. Vinisijus Žunior doneo je Kraljevskom klubu vođstvo u 65. minutu. Lajpcig se ni tada nije predavao, a stvari je na početak vratio Orban, koji je idealno reagovao na centaršut Rauma i savladao Lunina. Ipak, izbranici Marka Rozea nisu imali snage za preokret, pa je u narednu fazu otišao Real Madrid.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.