SISOKO NA BANOVOM BRDU: Čukarički našao zamenu za Mijailovića (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Sep.2022, 18:55

SISOKO NA BANOVOM BRDU: Čukarički našao zamenu za Mijailovića (FOTO)

Ekspresno rešenje.

FK Čukarički ekspresno je nadomestio odlazak Srđana Mijailovića u Crvenu zvezdu, u tim sa Banovog brda stigao je Sambu Sisoko, koji dolazi iz belgijskog Kortrajka.

Sisoko igra na poziciji zadnjeg veznog, a karijeru je počeo u USFAS Bamako iz Malija, potom je nastupao u još jednom timu iz ove zemlje, Đolibi, a od sezone 2020/21 član je Kortrajka. Za belgijski tim odigrao je 18 utakmica, od toga četiri ove sezone.

A >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << post shared by FK Čukarički (@fkcukaricki)

Odlaskom Srđana Mijailovića otvorilo se mesto na poziciji defanzivnog veznog igrača. Tražili smo igrača koji bi mogao da nam donese dodatni kvalitet, a zahvalni smo i agentu Milošu Mariću, koji nam je već ranije pomogao oko dovođenja Badamosija. I Sisoko dolazi na pozajmicu sa pravom otkupa, biće u konkurenciji već za predstojeći meč protiv Voždovca - kazao je Vladimir Matijašević, sportski direktor Čukaričkog.

Brđani u svojim redovima sada imaju kvartet afričkih fudbalera, povratnike Endiajea i Ovusua, i novajlije Badamosua i Sisoka.

BONUS VIDEO: Pogledajte Snežanu Borjan, suprugu Milana Borjana, kako uživa na bazenu

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.