SIPA SO NA RANU NOVAKU: Alkaraz obeležio jedan od najbolnijih trenutaka za Đokovića (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Feb.2024, 18:38

SIPA SO NA RANU NOVAKU: Alkaraz "obeležio" jedan od najbolnijih trenutaka za Đokovića (FOTO)

Jasna asocijacija.

Španski teniser Karlos Alkaraz ne briljira u poslednje vreme. Poraz u četvrtfinalu Buenos Ajresa od Nikolasa Jarija ga je ponovo ostavio bez trofeja, a poslednji put je šampion bio na Vimbldonu prošle godine. Taj uspeh je momak iz Mursije nedavno i "obeležio".

Alkaraz je istetovirao jagodu i datum 16.07.2023. sa jasnom asocijacijom na osvajanje Vimbldona u protekloj kalendarskoj godini. Naravno "voćka" simbolizuje čuvenu poslasticu koja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se služi tokom Grend slema u Londonu svake godine.

Tog dana Karlos je porazio Novaka Đokovića na travnatoj podlozi i došao do svoje druge Grend slem titule. Vrlo intenzivan meč pripao je Špancu rezultatom 3-2, pa je on sada i nastavio tradiciju započetu 2022. godine kada je osvojio Masters u Majamiju. Nole je tako ostao bez šanse da dođe do titule na sva četiri Grend slema u godini.

So Carlos Alcaraz now has two tattoos:

On his arm, 11/09/22 for his US Open title 🗽

On his leg, 16/07/23 for his Wimbledon title 🍓

📸 @josemorgado pic.twitter.com/NszX8iuMir

— Bastien Fachan (@BastienFachan) February 19, 2024

Do sada je Alkaraz imao tetovaže sa tri slova CCC sa značenjenm cabeza (glava), corazon (srce) i cojones (m**a) posvećena su njegovom dedi. Još jedna poznata Alkarazova tetovaža sa datumom 11.09.2022. datum je kada je osvojio US Open slavljem nad Kasperom Rudom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.