SINSINATI: Srbi danas samo u dublu

Izvor: Mondo, 14.Avg.2012, 12:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SINSINATI: Srbi danas samo u dublu

Nenad Zimonjić i Viktor Troicki u utorak na različitim stranama mreže, a igraće i Janko Tipsarević.

Srbija je u ženskoj konkurenciji ekspresno ostala bez predstavnica na turniru u Sinsinatiju, ali su zato teniseri svi "na broju".

Viktor Troicki savladao je Ivana Dodiga u prvom kolu singla (6:4, 7:5), a od srede će mu se priključiti i drugi nosilac Novak Đoković i sedmi nosilac Janko Tipsarević, koji su na startu bili slobodni.

Pre toga, trojica Srba >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << će početi takmičenje u igri parova.

Nenad Zimonjić i Australijanac Pol Henli oko 18.30 časova će se sastati sa Troickim i Italijanom Andreasom Sepijem, dok će Tipsarević i Poljak Lukaš Kubot tokom noći po našem vremenu odmeriti snage sa Britancem Merejom i Dancem Nilsenom.

Naravno, singl je ono "pravo", a tu slede okršaji Đoković - Sepi, Tipsarević - Pablo Anduhar (Španija) i Troicki - Lejton Hjuit (Australija), uz napomenu da bi Novak i Janko ponovo mogli da se sastanu u četvrtfinalu, kao prošle nedelje u Torontu.

Da bi došlo do uvek atraktivnog okršaja, obojica će morati da "preskoče" po dve prepreke.

Turnir u Sinsinatiju pripada ATP 1000 Masters seriji i igra se za nagradni fond od 2,83 miliona dolara.

(MONDO, foto: zvanični sajt)

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.