SINIŠA NAPISAO PISMO OD KOJEG SE SRCE CEPA: Dosta je SUZA! Počinje BITKA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jul.2019, 09:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SINIŠA NAPISAO PISMO OD KOJEG SE SRCE CEPA: Dosta je SUZA! Počinje BITKA!

Srpski stručnjak otkrio da boluje od leukemije.

Pošto je na zvaničnoj konferenciji objavio da boluje od leukemije, proslavljeni as Crvene zvezde, Rome, Lacija i našeg nacionalnog tima Siniša Mihajlović krenuo je u borbu protiv opake bolesti.

Povodom toga, Miha je danas poslao pismo italijanskoj "Gazeti delo Sport", koje prenosimo u celosti:

- Postoje trenuci u životu kada se susretnete sa protivnikom koga je teško pobediti i problemom koji je teško >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << rešiti. Došao sam do tog trenutka, ali na sreću nisam sam, imam ogromnu podršku. U ovih nekoliko dana sam primio more simpatija, solidarnosti, pozitivne energije koja mi je dala neverovatnu snagu i sigurnost da ću dobiti bitku protiv leukemije - stoji u Sinišinom pismu "Gazeti".

U tekstu se dalje navodi:

- Primio sam na hiljade poruka, sve sam im pročitao, za mene, predstavljaju brigu, zagrljaj i dirnule su me u srce. Bilo je teško, izvinjavam se svima što nisam odgovorio. Odlučio sam ovako, preko Gazete", piše Mihajlović i zahvaljuje Urbanu Kairu što mu je ustupio prostor. Hvala predsednicima klubova za koje sam se borio kao igrač i trener, kako i onima čiji nikada nisam bio član za divne reči koje su mi uputili. Hvala i bivšim saigračima, kao i rivalima sa kojima i protiv kojih sam igrao za podršku.

- Hvala i navijačima svih boja, i oni koji su mi zviždali i vređali me, sada su mi napisali da se borim. Hvala i prijateljima koje stičem tokom karijere, i hvala svima i onim nepoznatim ljudima koji me poznaju i koji znaju kakav sam čovek. Od predsednika države do pisma u kome mi je klinac nacrtao osmeh, svi ste bitni. Hvala još jednom, vreme suza je završeno, sada je vreme za borbu. Vidimo se uskoro - napisao je Mihajlović.

BONUS GALERIJA

Pogledajte fotografije Mihajlovića i njegovih ćerki Viktorije i Virdžinije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.