SINIŠA, IMAŠ RAZLOGA ZA PONOS! Mihajlovićeva ćerka objavila selfi, ali svi pričaju o OVOM DETALJU (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Sep.2020, 22:13

SINIŠA, IMAŠ RAZLOGA ZA PONOS! Mihajlovićeva ćerka objavila selfi, ali svi pričaju o OVOM DETALJU (FOTO)

Sitnica privukla pažnju svima.

Posle svega što su prebrodili prethodne i ove godine, porodica Mihajlović svima je postala najpozitivniji primer zajedništva. Od trenutka kada je objavljeno da Siniša Mihajlović boluje od leukemije, pa sve tokom napornog puta ka izlečenju supruga i deca bili su njegov najjači vetar u leđa i najevći motiv za životnu pobedu.

Još tokom igračke karijere, Siniša je nebrojano puta isticao koliko mu podrška porodice znači, ali sada >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su jasno pokazali svima da se sa životnim nedaćama bore zajedno. Tokom mučnog perioda, dok joj je otac vodio najvažniju životnu bitku, Viktorija je sa pratiocima delila informacije o napretku i nebrojano puta se zahvaljivala na bezrezervnoj podršci.

Sada kada je sve to iza njih i kada su ušli u malo mirniji životni period, lepa Viktorija podelila je sa pratiocima na Instagramu jednu selfi sliku. Pored njene lepote, mnogima je pažnju privukla slika koja se nalazi u uglu ogledala. Nasmejana porodica Mihajlović na okupu. Slučajno ili ne, ovim je Viktorija još jednom pokazala da je porodica najveće blago.

A post shared by Viktorija Mihajlović 🌪 (@vickymiha) on Sep 14, 2020 at 1:06pm PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.