SINER PODRŽAO SKANDALOZNU SUDIJSKU ODLUKU: Đoković je vikao prilično dugo i glasno

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jul.2023, 19:37

SINER PODRŽAO SKANDALOZNU SUDIJSKU ODLUKU: Đoković je vikao prilično dugo i glasno

Italijan je izgubio sa 3:0 u polufinalu Vimbldona.

Srpski teniser Novak Đoković je sa 3:0 (6:3, 6:4, 7:6) pobedio Italijana Janika SInera u polufinalu Vimbldona. Bio je zaslužen trijumf, ali se ne mođe reći da je Nole rutinski slavio.

Italijan se trudio čak igrao možda i iznad svojih mogućnosti, ali to nije bilo dovoljno ni za set.

- Igrao je dosta dobar meč. I ja sam probao da dam sve od sebe. Osećao sam da sam imao šanse. Nisam ih iskoristio. Bilo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je teško. Nisam se osećao dobro na terenu. Sigurno je ovo težak dan, ali izvući ću pouke i nadam se da ću napredovati - rekao je Siner.

Početkom drugog seta sudija je oduzeo poen Novaku jer je njegov krik dugo trajao. Sudija je procenio da je time ometao protivnika.

- To je bila "odluka" sudije, zar ne? Očigledno je već udario loptu, a onda je posle toga vikao prilično dugo i glasno. Stigao sam loptu i bio prilično fokusiran. Ali, da, igrači, mi to radimo kada smo mirni i sigurni da ćemo udarcem osvojiti poen. Ne znam, mislim da je u meču Bublika i Rubljova bilo slično, zar ne?

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.