SINER JASAN: Đoković je posebna liga u odnosu na mene

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jan.2024, 10:05

SINER JASAN: Đoković je posebna liga u odnosu na mene

Italijan došao do prvog Gren slema u karijeri.

Italijanski teniser Janik Siner sumirao je utiske posle osvajanja prvog Gred slema u karijeri.  Siner je odigrao fantastičan tuirnir u Melbrunu, prvih pet mečeva dobio bez izgubljenog seta, u polufinalu deklasirao Novaka Đokovića, a u finalu srušio Danila Medvedeva posle velikog preokreta.

- Osvajanje prvog grend slema ovde u meni je izazvalo neverovatna osećanja, ali već od danas se vraćamo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << režimu dan-po-dan - rekao je Siner.

Na pitanje da li je razmišljao o činjenci da je Novak Đoković deset puta osvajao pehar u Melbrunu, dao je zanimljiv odgovor:

- Novak je posebna liga u odnosu na mene, a ja sam izuzetno zadovoljan i ovim jednim - rekao je Italijan.

Osvrnuo se i na Karlosa Alkaraza, koji mu je među prvima čestitao na uspehu.

- Alkaraz i ja smo veliki rivali na terenu, a prijatelji van njega, i taj odnos pomaže obojici da se dalje razvijamo. Pored nas ima mnogo mladih igrača koji su veoma konkurentni i biće veoma zanimljivo pratiti smer u kome će se tenis razvijatirekao je Siner.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.