SINE, PRVO BUDI KOŠARKAŠ, POSLE ĆEŠ POSTATI VELIKI KONJAR Jokićev otac se otvorio pred američkim medijima

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jun.2023, 23:07

"SINE, PRVO BUDI KOŠARKAŠ, POSLE ĆEŠ POSTATI VELIKI KONJAR" Jokićev otac se otvorio pred američkim medijima

Divne izjave.

Nikola Jokić u noći između ponedeljka i utorka može da postane NBA šampion. Asošijeted pres je posetio grad porodice Jokić Sombor. Tamo su razgovarali i sa Branislavom Jokićem.

Tata Jokić se prisetio nekih situacija kada je Nikola rastao. On je inače šef konjičkog kluba Vojvođanin, a konjarski sport je naravno oduvek bio u krvi svima u porodici.

- Počeo je da raste i u visinu i u veličini i počeo je da bude svestan da bi mogao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da bude košarkaš. Imao je međutim veliku strast tih dana i rekao bi kako hoće da postane konjar. Govorio sam mu ‘Sine budi prvo košarkaš, i posle ćeš biti veliki konjar - rekao je Branislav Jokić.

Kaže da je uvek verovao da će Nikola biti košarkaš, ali da niko nije verovao do kakvih visina će doći.

- Samo se sećam kada su njegov agent i Strahinja, moj najstariji sin rekli da će Nikola u NBA. Pitao sam ih da li se drogiraju. Kakav NBA? - kaže Jokićev otac.

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda Sandra Niketić, supruga bivšeg košarkaša Tadije Dragićevića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.