SIN IDE SA MNOM U TERETANU I TAKO JAČAMO ODNOS! Ona je majka, bodibilderka i nema slobodan dan!

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Maj.2023, 19:11

"SIN IDE SA MNOM U TERETANU I TAKO JAČAMO ODNOS!" Ona je majka, bodibilderka i nema slobodan dan!

Ima 45 godina.

Bodibilderka Lujza Plumb (45) iz Ekseksa u Engleskoj je profesionalni trener i fitnes model koja već desetak godina predano radi na svom telu i u tome je izuzetno uspešna. A poslednjih godina pronašla je kako kaže, svoju pravu ljubav - bodibilding.

Naime, Lujza je podelila da iako u svojim srednjim godinama, uopšte ne planira da stane sa vežbanjem, već kako kaže, tek je počela. Do sada je učestvovala na 18 takmičenja u bodibildingu i trenutna >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je višestruka prvakinja Međunarodne federacije bodibildinga i fitnesa.

- Volim sport. A stvarni fizički učinak bodibildinga je to da se osećam snažno i slabo u jednakoj meri. Volim i mentalnu stranu toga. Naime, naši umovi su slabiji od našeg tela, pa mi je drago da svakodnevno pomeram granice mentalne barijere kada uspevam da izdržim i ona zadnja ponavljanja kod kojih se telo previše muči. To je zabavno - opisuje Lujza.

Објава коју дели Louise Plumb (@lp_muscle)

Ipak, dobra karijera ne može bez određene žrtve - za nju jednostavno nema dana kad se odmara, kad može da se opusti.

Takođe, ona ima određenu vrstu ishrane, koja se sastoji od puno proteina, uglavnom u obliku piletine i zobi. Iako jednom nedeljno sebi da oduška, pa sa decom pojede burger, Lujza retko kad vara u dijeti. I nikad ne preskače teretanu, odnosno trenira najmanje četiri do pet dana nedeljno.

Објава коју дели Louise Plumb (@lp_muscle)

Posvećena predanost i strast prema bodibildingu ove majke dvoje tinejdžera vidljiva je u njenoj imprevisvnoj karijeri što govori činjenica da je bila prvak Arnolds Championchipa 2021. godine, te Miss Britanije 2021. godine, a trenutno je i glavna višestruka prvakinja IFBB-a.

- Osećam se apsolutno neverovatno u toj ulozi, nekako je nadrealno, sjajno! - kaže ona i dodaje kako je vežbanje sveobuhvatan sport, koji čoveku mora da postane apsolutna strast da bi takmičio.

- Nema slobodnih dana, nijedan dan ne mogu da preskočim teretanu. A sve ove godine predanosti i napornog rada na kraju su se isplatile - rekla je.

Inače, uspešna bodibilderka već neko vreme trenira sa svojim sinom Benom, koji ima 15 godina i koji je izrazio želju da sledi njen put. Lujza mu je bila uzor kod kuće, a onda i u teretani, pa je njen tinejdžer već sada postao "zver" na treninzima.

- Moj sin ima skoro 16 godina i jako se zainteresovao za bodibilding. Oduševljava me njegova spremnost da sluša i radi, a u teretani je baš prava zver. Nikad ne odustaje, nikad se ne žali, nikad ne kaže da je umoran. I on ima taj poseban način razmišljanja i strast, zbog kojeg sam ponosna mama – priča Lujza.

Dodaje da joj je divno to što može da bude sa svojom decom u teretani, jer se tako dodatno povezuju i grade odnos. Naime, iako 13-godišnja ćerka Šarlot zapravo nije često u teretani, ona dolazi povremeno, pa uživaju u zajdničkim treninzima.

- Moj cilj je da uvek radim na poboljšanju, prilagođavanju slabih tačaka na telu i na tome da dobijem veću gustinu tela. Ne žurim, nastaviću da treniram i baviću se oblikovanjem tela i dalje. Moj fokus i cilj se naravno u nekom trenutku mogu promeniti, ali mislim da ću uvek bitibodibilderka- zaključuje ona.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.