ŠIME NEĆE VIŠE: Hrvatski reprezentativac završio karijeru u 31. godini (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Mar.2023, 09:19

ŠIME NEĆE VIŠE: Hrvatski reprezentativac završio karijeru u 31. godini (FOTO)

Dosta je bilo.

Hrvatski reprezentativac Šime Vrsaljko odlučuio je da okončao je karijeru u 31, godini.

On je poslednjih šest meseci proveo u Olimpijkosu sa kojim je za Novu godinu raskinuo ugovor posle devet odigranih utakmica.

Šime Vrsaljko retires from professional football. Croatian fullback is 31 — and he has decided to leave football with immediate effect. 🔴🇭🇷 #Croatia pic.twitter.com/YgHBWPsuHC

— SHARON BEAUTY SPORT >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << (@Adebola36199498) March 23, 2023

Poslednjih godina je imao velikih problema sa povredama što je umnogome uticalo da nije više bio na nivou kao kada je igrao za Atletiko Madrid sa kojim je osvoji titulu prvaka Španije i Ligu Evrope.

Pored „Jorgandžija“ nastupao je za DInamo Zagreb, Đenovu, Sasuolo i Inter.

Za reprezentaciju Hrvatske je odigrao 52 meča i bio je nazamenljivi član ekipe koja je igrala finale Svetskog prvenstva 2018. godine u Rusiji.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Maria, ćerka Pepa Gvardiole

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.