SILIKONSKA PROTEZA MI SE IŠČAŠILA Bivša devojka optužila fudbalera za ZLOSTAVLJANJE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jun.2023, 18:13

"SILIKONSKA PROTEZA MI SE IŠČAŠILA" Bivša devojka optužila fudbalera za ZLOSTAVLJANJE!

Nevolja za Brazilca.

Gabrijela Kavalin, bivša devojka brazilskog fudbalera Entonija, dala je jedan intervju za portugalski "Rekord" i priznala je da je podnela krivičnu prijavu protiv njega!

Gabrijela, koja inače radi kao di džej, živela je sa Entonijem u Amsterdamu dok je ovaj igrao za Ajaks, te je zajedno sa njim došla i u Mančester, a optužila ga je za nasilje u porodici, pretnje i telesne povrede.

Istakla je da je prvi put bila zlostavljana prošle >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << godine u Brazilu.

- Uhvatio me je za obe ruke, bacio na krevet i skočio na mene. Kada je to uradio, moja silikonska proteza se iščašila tako da mi je bilo teško da dišem. Imala sam osećaj da ću umreti.

Kavalin je objasnila da joj je potrebna operacija sa više od 40 šavova unutar dojke da bi ispravila pomerenu protezu dojke, pa otkrila da ju je fudbaler držao u kući kako bi je sprečio da ode.

- Polomio mi je kofer, uzeo je torbu i pasoš. Razbio mi je telefon i nije me puštao - rekla je Gabrijela koja napominje da će otići i u Englesku da podnese tužbu.

"Preuzmi besplatno - bonus za sportsko klađenje 1.000 RSD

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda Anđela Štimac, devojka Lirima Kastratija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.