SFEROPULOS OTKRIO GOVOR IZ SVLAČIONICE: Evo šta je Grk rekao igračima Zvezde pred meč u Areni!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Feb.2024, 22:59

SFEROPULOS OTKRIO GOVOR IZ SVLAČIONICE: Evo šta je Grk rekao igračima Zvezde pred meč u Areni!

Motivaciono i predupredivo...

Trener Crvene zvezde Joanis Sferopulos otkrio je detalje razgovora sa igračima iz svlačionice Beogradske arene. Crveno-beli su bili ubedljivi protiv Zadra (93:54), u 20. kolu ABA lige, te na taj način napravili lepu uvertiru pred Kup Radivoja Koraća u Nišu.

- Rekao sam igračima u svlačionici da nema lake utakmice. Način na koji smo igrali učinio je utakmicu lakom. Vrlo je bitno da igrači imaju isti pristup na svim utakmicama kao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << večeras. Bili su mentalno spremni da igraju odličnu odbranu, bili smo efikasni i u napadu i u odbrani i to je presudilo - rekao je Sferopulos na konferenciji za medije.

Zvezda drži čelo tabele ABA lige sa skorom 17-3, dok je Zadar šesti sa skorom 11-9.

Inače, trener Zadra Danijel Jusup otkrio je da iza odsustva Marka Ramljaka sa meča stoji bizarna situacija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.