SFEROPULOS JE REKAO NE! Evo koji igrač je Zvezdi nuđen u trejdu za Nejpira

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Dec.2023, 16:59

SFEROPULOS JE REKAO NE! Evo koji igrač je Zvezdi nuđen u trejdu za Nejpira

Ponuda je bila poslata.

U Olimpiji iz Milana nisu zadovoljni igrama Kevina Pangosa, u Zvezdi se očekivalo mnogo više od Šabaza Nejpira. Logično rešenje da se radi o NBA bio bi trejd.

Međutim, umalo da se to dogodi i i Evroligi, o čemu je obavestio italijanski novinar Andrea Kalconi  koji je objavio da je klub iz Milana zaista ponudio je Zvezdi trampu.

Olimpija je želela je da dovede Šabaza Nejpira, a u Beograd je trebalo da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << stigne Kevin Pangos.

Međutim, trener crveno-belih Janis Sferopulos je bio protiv ove trampe.

🚨👀In recent days Olimpia Milano and Crvena Zvezda have spoken of a hypothetical exchange: Pangos-Napier. Sfairopoulos stopped everything and the deal collapsed. Olimpia Milan is still looking for a point guard (it won't be Juan Nunez because ULM asked for a buyout of 500000€). pic.twitter.com/uGPvb0HtlF

— Andrea Calzoni (@andreacalzoni11) December 9, 2023

Kako se dalje navodi, Olimpija koju vodi Etore Mesina i dalje traži zamenu za Pengosa čijim partijama nisu zadovoljni i koji nije više u sastavu Milaneza.

Navodno, okrenuli su se Huanu Nunjezu iz Ulma, ali ih je od ovog transfera odbilo obeštećenje od pola miliona evra koliko traže Nemci.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.