SFEROPULOS:  Biću kažnjen! Cela hala je videla nešto i to ne može biti slučajno

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Feb.2024, 00:11

SFEROPULOS: Biću kažnjen! Cela hala je videla nešto i to ne može biti slučajno

Sudije su pomalo kumovale konačnom rezultatu.

Košarkaši Crvene zvezde su izgubili sa 91:93 na svom terenu od Žalgirisa u meču 26. kola Evrolige.

Porazu su komovale i neke sudijske odluke, pogotovo ne sviranje prelaska Evansa na svoju polovinu nekih 15 sekundi pre klaja pri dva razlike za goste.

- Ne komentarišem nikada odluke sudija. Ako to učinim, biću kažnjen. Kao što ste rekli. Cela hala je videla nešto i to ne može biti slučajno, bilo je 20.000 >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << navijača.

Pričao je i o samom meču na konferenciji za medije.

- Bila je teška utakmica, vrlo ujednačena od strane oba tima. Mali detalji su odlučili utakmicu, i to je ono što se dogodilo. Mislim da su naši igrači uradili najbolje. Borili su se jako za pobedu. Na kraju, jedna bolja odbrana, neka slobodna bacanja, neke loše odluke u napadu i nesporazumi u odbrani u poslednjih četiri, pet minuta su kreirali ovaj rezultat. Problem je danas što smo igrali bez naša dva plejmejkera i bilo je teško u odbrani i napadu. Ali, morate razumeti da su svi koji su ušli da igraju pomogli. Jako je bitno kako je Jago igrao večeras. Nedostajali su nam Teodosić i Topić, dvojica naših glavnih plejmejkera.

Prokomentarisao i odbranu svog tima.

- Naša odbrana nije bila dovoljna. Igrali smo različite tipove odbrana. ,menjali smo odbranu nekoliko puta tokom utakmice. Oni su u dobrom poenterskom ritmu. Nekada smo pratili loptu, pokušavali da je "isteramo" iz ruku poentera, ali je neko drugi pogađao. Šta god da smo uradili, oni su nalazili rešenja. Pokušavamo da popravimo odbranu, nekada je naša odbrana odlična, nekada to nije dovoljno. Ali, slažem se, odbrana nije bila dobra.

Traženo je da prokomentariše svoje izmene.

- Igrači su ulazili u igru i uradili svoj posao, kao Fredi. MIslim da bi svi trebalo da budu spremni da pomognu timu, kada god je to potrebno timu. Taj mentalitet želim, usred smo sezone i borimo se za sve ciljeve. Očekujem od svih da imaju taj mentalitet koji je imao danas Fredi Gilespi. Ne volim da govorim o pojedincima, ali želim da uperim prstom u Jaga dos Santosa, koji je imao jednu od najzrelijih i najkompletnijih partija, možda i najbolja partija od kako je u Zvezdi. Prčate o poenima, igrao je 32 minuta bez izgubljene lopte. To je njegov kvalitet i vrlo sam srećan što ga imamo u timu.

EVROLIGA, 26. KOLO

ČETVRTAK

Efes - Makabi 105:91

Partizan - Bajern 78:79

Valensija - Olimpijakos 65:78

Olimpija Milano - Real Madrid 81:76

Baskonija - Asvel 94:80

PETAK

Crvena zvezda - Žalgiris 91:93

Panatinaikos - Fenerbahče 74:63

Barselona - Alba 93:77

Virtus - Monako 78:80

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.