SEZONA JE ZA NJEGA ZAVRŠENA: Oglasio se Nejmar, smogao je snage da ovo kaže (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Okt.2023, 12:58

SEZONA JE ZA NJEGA ZAVRŠENA: Oglasio se Nejmar, smogao je snage da ovo kaže (FOTO)

Čeka ga duga pauza.

Prva zvezda saudijskog Al Hilala i brazilske reprezentacije Nejmar doživeo je tešku povredu kolena tokom utakmice Urugvaja i Brazila (2:0) u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo.

Sezona za Nejmara je završena, čeka ga višemesečna pauza, što automatski znači i da će propustiti Kopa Ameriku, koja se igra sledećeg leta.

Navijači Al Hilala su u šoku, Brazilci takođe, a najteže je svakako Nejmaru koji posle sveha smogao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << snage da kaže nekoliko rečenica.

É um momento muito triste, o pior.

Sei que sou forte mas dessa vez vou precisar ainda mais dos meus (família e amigos)

Não é fácil passar por lesão e cirurgia, imagina passar isso tudo de novo após 4 meses recuperado.

Fé eu tenho, até demais …

Mas a força eu entrego nas mãos… pic.twitter.com/H7Rm7elzBA

— Neymar Jr (@neymarjr) October 19, 2023

- Ovo je žalostan trenutak, najgori u mom životu. Znam da sam jak, ali ovaj put će mi trebati podrška prijatelja i porodice. Nije lako prolaziti kroz povredu i operaciju i to samo četiri meseca nakon oporavka. Uzdam se u Boga i ostavljam sve u njegovim rukama. Hvala svima na porukama podrške - napisao je Nejmar na društvenim mrežama.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.