SEVALE PESNICE: Bivši as Barselone se POTUKAO sa trenerom pa završio u policiji! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jul.2022, 19:09

SEVALE PESNICE: Bivši as Barselone se POTUKAO sa trenerom pa završio u policiji! (VIDEO)

Haos u Argentini.

Proslavljeni fudbaler i nekadasnji as Barselone Gabrijel Milito dospeo je u središte javnosti zbog incidenta koji je izazvao tokom utakmice kada se potukao s protivničkim pomoćnim trenerom.

Militao je danas trener Argentinos Juniorsa, koji su slavili u meču protiv Sentral Kordobe sa 2:1, ali su to uradili bez trenera koji je u 38. minutu zaradio direktan crveni karton zbog prigovora.

Uz to, on je ušao i u konflikt s asistentom protivničke >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ekipe Fakundom Garekom, koji je takođe isključen, nakon čega je sukob dve strane nastavljen u tunelu.

Ubrzo je verbalni sukob prerastao u fizički obračun.

GABRIEL MILITO, A LAS TROMPADAS CON EL PF DE CENTRAL CÓRDOBA❗️

✊ El actual DT de Argentinos y último ídolo y campeón con el #Rojo hace dos décadas, volvió a mostrar su nerviosismo en un partido.

👎 Ya se había trenzado con Marcelo Gallardo un año atráspic.twitter.com/B3XXtM20h3

— Futbol Argentino Noticias (@FanArgentino) July 2, 2022

Na snimku se jasno može videti kako je u jednom trenutku došlo i do razmene udaraca, u čemu je prednjačio Milito koji je zbog ovakvog nasilničkog ponašanja, čak bio i priveden i policijskim vozilom prebačen u stanicu.

Tamo je dao izjavu, a nakon svega je pušten na slobodu i sa ekipom se vratio kući.

La reacción de Gabriel Milito luego de la expulsión y el enojo con Facundo Gareca, ayudante de Rondina.

El técnico de #AAAJ, tras prestar declaración a la policía en el estadio, regresó con el plantel del Bicho a Buenos Aires.pic.twitter.com/0CGN6oVnfi

— Franco Figallo (@FrancoFigallo) July 2, 2022

Podsetimo se, Milito je u igračkoj karijeri nosio dresove Independijentea i Saragose, pre nego što je 2007. pojačao Barselonu.

U trenerskoj karijeri je vodio Estudijantes, Independijente, O’Higins, dok je od prošle godine na klupi Argentinos Juniorsa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.