SETIO SE I REPREZENTACIJE: Jokić hvalio Adetokumba, pa pomenuo Srbiju (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jan.2024, 10:50

SETIO SE I REPREZENTACIJE: Jokić hvalio Adetokumba, pa pomenuo Srbiju (VIDEO)

Zanimljiva konferencija za medije.

Košarkaš Denver Nagetsa Nikola Jokić ishvalio je Janisa Adetokumba posle meča sa Milvoki Baksima.

Tim iz Kolorada je slavio (113:107), a Jokić je na konferenciji za medije upitan da prokomentariše igre grčkog superstara.

- On je čudo prirode, toliko je dominantan, ali takođe i čita igru, traži način za prave poteze, zanimljivo je videti da čak i on napreduje. On je sjajan takmičar, želi da pobedi svaki >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << meč, igra sa tolikom snagom i silom, želi da pobedi uvek i to je sjajno. Na svakoj utakmici, gde god da smo igrali, u Evropi za reprezentaciju, na Ol-staru, ovde... uvek želi da pobedi - rekao je Jokić o Janisu, pa se osvrnuo na kratku analizu meča.

Imaju sjajan tim, morali smo mnogo naporno da radimo, mislim da smo u trećoj četvrtini odigrali sjajno, da smo napravili iskorak i pokazali sebi da možemo. U četvrtoj četvrtini je bila sjajna odbrana, mislim da smo igrali dobro i to je bitno za nas. Postajemo svake godine bolji i bolji, drago mi je da sam deo toga.

Jokić je istakao da ga neizvesni mečevi inspirišu.

- Volim da igram u ovakvim uslovima, mislim da je sjajno, za mlađe posebno. Da budem iskren, ovo je zašto igramo. Ovo je zašto ja igram, da budem deo ovakvih utakmica. Da igram pod pritiskom, da igram neizvesne utakmice. Mislim da svaki igrač sanja o tome, bilo da daje doprinos ili ne, da daje doprinos u ovakvim situacijama - rekao je Srbin.

Istakao je Jokić, potom, da ne prati stanje na tabeli, pa je malo i nasmejao prisutne novinare.

- Imam stvari koje treba da radim - otkrio je Jokić zašto je došao ranije na konferenciju.

Nikola Jokic: "To be honest, that's why we play. That's why I play, to play these kind of games. To play under the pressure. To play tight games. I think that's what every player's dream is, to perform or not to perform in those situations." pic.twitter.com/xVoNquB9gz

— DNVR Nuggets (@DNVR_Nuggets) January 30, 2024

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.