Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Apr.2023, 21:32

SERIJA A: Roma slavila u Torinu! Zvezdino nesuđeno pojačanje donelo pobedu Veroni

Mečevi 29. kola.

Fudbaleri Rome pobedili su Torino 1:0 u 29. kolu italijanske Serije A. "Vučica" je tri boda iz Torina odnela zahvaljujući golu Paula Dibale iz osmog minuta, kada je aregntinski fudbaler uspešno izveo penal, a srpski golman Vanja Milinković Savić nije mogao da pomogne svom timu.

Roma je trenutno na trećem mestu sa 53 boda, dok je Torino na 13. mestu.

Fudbaleri Verona napravilli su veliki preokret protiv Sasuola u finišu meča, pošto >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su od 0:1, na kraju slavili 2:1 i upisali važna tri boda na domaćem terenu

Gosti su poveli u 34. minutu preko Haruija. Domaćin kome gori pod nogama ipak je uspeo da dođe u ludoj završnici do preokreta.

Prvo je u 84. minutu Ćekerini doneo izjednačenje. Da bi u petom minutu nadoknade rZvezdino nesuđeno pojačanje Adolfo Gajč postigao gol za velika tri boda.

Serija A 29. kolo:

Udineze – Monca 2:2 (1:0)

Fiorentina – Specija 1:1 (1:1)

Atalanta – Bolonja 0:2 (0:0)

Sampdorija – Kremoneze 2:3 (1:1)

Torino – Roma 0:1 (0:1)

Verona – Sasuolo 2:1 (0:1)

Lacio – Juventus (20.45)

Petak:

Salernitana – Inter 1:1 (0:1)

Leće – Napoli 1:2 (0:1)

Milan – Empoli 0:0

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.