SERIJA A: Milan protiv crno-belih nastavlja POTERU za gradskim rivalom!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Mar.2021, 11:16

SERIJA A: Milan protiv crno-belih nastavlja POTERU za gradskim rivalom!

Bez najboljeg igrača.

Posle vezanih neuspeha, poraza od Specije i u gradskom derbiju sa liderom Interom, fudbaleri Milana najavili su izlaz iz rezultatske krize savladavši Romu na "Olimpiku" sa 2:1.

Posle poraza od Intera i Specije, Milan se podigao trijumfom nad Romom, i večeras (20.45) protiv Udinezea nastavlja borbu za titulu. Kvota na keca je 1,98. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Milan - Udineze.

Priliku da nastave sa pobedama u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Seriji "A", Rosoneri imaju u duelu sa Udinezeom. Trener domaćina Stefano Pioli neće u ovoj utakmici moći da računa najjači tim. Van stroja je najbolji igrač Zlatan Ibrahimović (zbog učešća na Sanremu), ali su osim Šveđanina na listi povređenih još: Ante Rebić, Mario Mandžukić, Hakan Čalhanoglu i Alžirac Ismail Benaser.

I gosti sa "Frijulija" imaju određenih kadrovskih problema, pa su Rosoneri, uprkos izostanku nekolicine standardnih prvotimaca, veliki favoriti u ovom okršaju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.