SERIJA A: Miha ruši TRADICIJU protiv DESETKOVANOG Milana!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Okt.2021, 06:59

SERIJA A: Miha ruši TRADICIJU protiv DESETKOVANOG Milana!

Rosoneri bez pola tima stižu na "Renato Dal Aru".

Fudbaleri Milana u 9. kolu Serije "A" gostuju na "Renato Dal Ari" ekipi Bolonje.

Milan ozbiljno napada titulu, u osam kola ima sedam pobeda, a večeras (20.45) ga čeka ozbiljan ispit na gostovanju Bolonji. Kvota na dvojku je 2,15. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Bolonja - Milan.

Kao i protiv Verone, Rosoneri su ponovo suočeni sa velikim kadrovskim problemima, zbog povreda i korona >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << virusa.

I pored toga, Milan je nanizao četiri pobede u italijanskom šampionatu, a poslednja je bila spektakularna, jer su posle 0:2 uspeli da preokrenu rezultat i slave kod kuće u duelu sa timom iz grada "Romea i Julije".

Sa druge strane, izabranici Siniše Mihajlovića su uspeli da prekinu crni niz i, nakon velikog trijumfa nad Lacijom, osvoje važan bod u Udinama (1:1).

Tradicija je apsolutno na strani gostiju, pošto su poslednjih pet mečeva rešili su svoju korist (dva puta po 2:1, 2:0, 5:1, 3:2).

Bolonja u ovom duelu ne može da računa na Kingslija Majkla i Kevina Bonifacija, dok za Milan neće igrati standardni prvotimci Teo Ernandez, Brahim Dijaz, Frank Kejsi, Ante Rebić i golman Majk Mainjan, van stroja su još: Alesandro Florenci, Žunior Mesijas i Alesandro Pizari.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.