SERIJA A: Mala, ovo je za tebe!

Izvor: Mondo, 16.Feb.2013, 00:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SERIJA A: Mala, ovo je za tebe!

Mario Baloteli postigao je četvrti gol na trećoj utakmici od dolaska u Milan, ovog puta iz slobodnjaka i okrenuo se prema novoj devojci, atraktivnoj Fani Neguši. Milan - Parma 2:1.

Iz igre, pa kontroverzan sa penala za pobedu u nadoknadi vremena, pa još jedan sa bele tačke iza izjednačenje, pa poništen divan gol iz igre za pobedu i sada iz slobodnjaka.

Mario Baloteli igra sjajno od kada je u finišu januarskog prelaznog roka prešao iz Mančester Sitija u Milan.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
Kontroverzni napadač u petak uveče postigao je četvrti gol na trećoj utakmici u crveno-crnom dresu i osigurao pobedu Milana nad Parmom u prvoj utakmici 25. kola Serije A.

Na San Siru, uz autogol Gabrijela Palete i potom majstoriju Balotelija sa 20-ak metara udaljenosti od gola: Milan - Parma 2:1 (1:0). Gosti su preko Nikole Sansonea u nadoknadi vremena uspeli samo da ublaže poraz.

Sa ova tri boda, u "uranjenom" terminu zbog utakmice osmine finala Lige šampiona u sredu protiv Barselone, Milan je privremeno izbio na treće mesto na tabeli, iza Juventusa i Napolija, a da li će tu i ostati zavisiće u velikoj meri od toga šta će u ovom kolu uraditi Lacio i Inter.

Parma je promašila dve dobre šanse na San Siru pre nego što je "iskoristila" jednu pred svojim golom. U jeku prljave igre dva tima, tokom koje su se gosti svojski trudili da isprovociraju Balotelija da dobije crveni karton (malo je nedostajalo da uspeju), Paleta je klizećim startom na nejaki centaršut s desne strane prevario svog golmana Nikolu Pavarinija i doneo ne baš zasluženo vođstvo timu Masimilijana Alegrija.

Pravi italijanski fudbal, tvrd, prljav, defanzivan, sa dosta duela i ponekim lucidnim potezom igrao se sve do 78. minuta kada su gosti napravili faul u crvenoj zoni, a "rosoneri" se skoro posvađali ko će da izvede prekid. Kao da nisu ostali shvatili da će to ubuduće raditi samo i isključivo Baloteli (nije li na debiju oterao Robinja i izveo penal u 94. minutu za pobedu protiv Udinezea?).

Ovog puta morao je da se skloni takođe novajlija M'Baje Nijang, koji je kasnije morao da pogne glavu i kaže Baloteliju: "Bio si u pravu".

Lep gol dao je novi napadač Milana i tako izjednačio učinak Olivera Birhofa koji je pre više od decenije postigao četiri gola za "rosonere" na tri utakmice po prelasku iz Udinezea.

Čim je lopta ušla u mrežu, Baloteli se okrenuo ka delu tribine gde je bila sa drugaricama smeštena njegova nova devojka Fani Neguši - belgijski top model, u čijem opisu posla stoji: manekenka, plesačica, glumica i pevačica, a kao grad prebivališta naveden je Pariz. Ona ima 22 godine i skakutala je od sreće kada je njen poznati dečko postigao gol, a režiseri italijanske televizije pratili su je od kada je kročila na polu prazne tribine "San Sira".

PAROVI 25. KOLA:


Milan - Parma 2:1 (1:0)

/Paleta autogol 39, Baloteli 78 - Sansone 90+3/

U subotu:

Kjevo - Palermo

Roma - Juventus

U nedelju:

Katanija - Bolonja

Đenova - Udineze

Napoli - Sampdorija

Peskara - Kaljari

Torino - Atalanta

Fiorentina - Inter

U ponedeljak:

Sijena - Lacio

TABELA: Juventus 55, Napoli 50, Milan (+1) 44, Lacio 44, Inter 43, Fiorentina 39, Udineze 36, Katanija 36...

(MONDO, foto: Beta/AP)

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Ništa od pomirenja sa Rafaelom Fiko: Fani sa tribina davala podršku Baloteliju!

Izvor: Svet, 16.Feb.2013

Mario Baloteli je postigao novi gol za Milan otkako je nedavno došao iz Mančester Sitija, ali sa podrškom kakvu je imao sa tribina, to mu i nije bilo teško. Na tribinama San Sira se prvi put pojavila njegova nova devojka, belgijski model Fani Negueši, koja je sa drugaricama navijala svih 90 i kusur...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.