SERIJA A: MILAN POBEDIO NAPOLI 3:0

Izvor: Kurir, 01.Mar.2011, 02:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SERIJA A: MILAN POBEDIO NAPOLI 3:0

MILANO - Fudbaleri Milana slavili su ubedljivu pobedu nad Napolijem od 3:0 u derbi meču 27. kola Serije A golovima Ibrahimovića iz penala, Prinsa Boatenga i Pata.

MILANO - Fudbaleri Milana slavili su ubedljivu pobedu nad Napolijem od 3:0 u derbi meču 27. kola Serije A  golovima Ibrahimovića iz penala, Prinsa Boatenga i Pata.

Rosoneri" su pobegli ekipi Valtera Macarija na šest bodova, a Inter zadržali na pet poena zaostatka i ostali najozbiljniji kandidat za šampiona. >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Ne samo zbog rezultata već i zbog igre, koju su prikazali u ponedeljak uveče.

- Fudbaler Milana Alešandre Pato rekao je da uživa igrajući za trenutno vodeći tim Serije A i saigrače nazvao braćom.

"Volim da igram za Milan. Ekipa je sastavljena od velikih šampiona, ali oni nisu moji saigrači, nego moja braća", rekao je Pato koji je najzaslužniji za pobedu Milana na svom stadionu u duelu sa trećeplasiranim Napolijem.

"Drago mi što smo odigrali odličan meč", istakao je brazilski napadač i dodao da mu ne smeta što nije standardan prvotimac, već se za mesto u prvoj postavi bori sa Antoniom Kasanom: "Voleo bih da mogu uvek da igram, ali trener je taj koji odlučuje.

Moje je da se trudim i dokazujem kad god mi se ukaže šansa".

Milan posle 27 odigranih utakmica ima pet bodova više od drugoplasiranog Intera, a šest od Napolija.

"Još ne razmišljamo o titulu. Interesuje nas samo naredni duel, protiv Juventusa", rekao je Pato.

Utakmica Juventus - Milan predstavlja najveći derbi italijanskog prvenstva, a na programu je u subotu, 5. marta, u Torinu.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.