SERIJA A: Dibala ‘naterao’ sekretaricu Milana da ponovo kuca otkaz Mihajloviću (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 21.Nov.2015, 23:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SERIJA A: Dibala ‘naterao’ sekretaricu Milana da ponovo kuca otkaz Mihajloviću (VIDEO)

U velikom derbiju italijanske Serije A, Juventus je kao domaćin savldao Milan rezultatom 1:0 (0:0).

Juventus je najzad izašao iz rezultatske krize, te je polse trijumfa nad Torinom i Empolijem pao i Milan. Strelac odlučujućeg gola bio je Dibala koji je tako “naterao” sekretaricu Milana da ponovo kuca otkaz Siniši Mihajloviću.
Za razliku od španskog derbija u kome je sve prštalo i o kome bruji ceo svet, italijanski će brzo otići u zaborav. Razlog, bleda partija >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << oba tima. Juventus i Milan nisu pokazali ništa u prvom poluvrmenu. U drugom zaigrala je “stara dama” dosta bolje i u 62. minutu zapretila preko Pogbe. Samo tri minuta kasnije Juventus je poveo sa 1:0. Sandro je uposlio Dibalu, a Argenticnu nije bilo teško da matira Donaruma. Milan je do izjednačenja mogao u 72. minutu, ali je Kučka sa šest metara šutirao preko gola.
(Izvor: RuTube)
Juventus je sada šesti na tabeli sa 21 bodom, dok Milan ima bod manje na poziciji ispod. Videćemo da li će ovaj poraz koštati Sinišu Mihajlovića posla.

Rezultati:
Subota:
Bolonja – Roma 2:2
(Mesina 14, Destro 87 – Pjanić 52, Džeko 72)
Juventus – Milan 1:0 (0:0)
(Dibala 65)
Nedelja:
12.30 Verona – Napoli
15.00 Atalanta – Torino
15.00 Karpi – Kjevo
15.00 Fiorentina – Napoli
15.00 Udineze – Sampdorija
15.00 Lacio – Palermo
20.45 Inter – Frosinone



The post SERIJA A: Dibala ‘naterao’ sekretaricu Milana da ponovo kuca otkaz Mihajloviću (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.