SERGEJU DOVOLJNA 71. SEKUNDA: Idealan debi Srbina u Al Hilalu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jul.2023, 22:23

SERGEJU DOVOLJNA 71. SEKUNDA: Idealan debi Srbina u Al Hilalu (VIDEO)

Nije moglo bolje...

Srpskom reprezentativcu Sergeju Milinkoviću-Saviću bilo je potrebno malo više od minute da postigne gol za Al Hilal na drugom meču za ovaj klub protiv Al Kuvaita.

Posle 90 minuta bez učinka na prijateljskoj utakmici protiv Dinamo Kijeva, u sledećoj je Srbinu bila dovoljna svega 71 sekunda da postigne pogodak.

On je ispratio prvi ozbiljan napad svoje ekipe, dočekao centaršut na drugoj stativi i glavom poslao loptu u praznu mrežu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Cartão de visitas: Sergej Milinkovic-Savic levou pouco mais de um minuto para marcar no amistoso de apresentação do Al-Hilal à torcida.pic.twitter.com/ntj2GYU7CY

— Leonardo Bertozzi (@lbertozzi) July 23, 2023

Jedan od prvih koji mu je pritrčao u zagrljaj bio je još jedan novajlija Ruben Neveš, a ovo bi moglo da zanči da će njih dvojica imati sjajnu saradnju.

Veoma efikasan meč igraju Al Hilal i Al Kuvajt pošto je posle prvih 45 minuta viđeno već pet golova, a Sergejeva ekipa vodi sa 3:2.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda srpska odbojkašica Katarina Lazović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.