SERGEJ NAPUŠTA RIM? Albanac kaže da bi se radije ubio... (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jun.2020, 22:44

SERGEJ NAPUŠTA RIM? Albanac kaže da bi se radije ubio... (FOTO)

U Laciju spremni da prodaju srpskog reprezentativca.

Već nekoliko prelaznih rokova se spominjala prodaja Sergej Milinković-Savića, ali je reprezentativac Srbije ostajao u Laciju. Ipak, njegova prodaja će se izvesno desiti u nekom trenutku, a klub iz Rima već ima igrača koji će ga zameniti, otkrio je sportski direktor Lacijala Igli Tare. Nekadašnji albanski reprezentativac je već 12 godina na funkcijisportskog direktora Lacija koji se ove sezone bori za titulu sa Juventusom.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
 - Mislim da me i iskustvo naučilo da je potrebno vreme i strpljenje za realizaciju snažnog tehničkog projekta - rekao je Tare. - Istorija nam je tokom godina pokazala da su neki igrači u Rim došli sa dozom skepse i potom postali važni.

#Lazio chief Igli Tare reveals he has ‘a player in mind’ to replace Sergej Milinkovic-Savic but ‘I’d rather kill myself’ than say his name https://t.co/2pEjF8T8sZ pic.twitter.com/TfGx0pcbBA

— footballitalia (@footballitalia) June 1, 2020

Kao potencijalni sledeći klub Milinković-Savića spominje se Pari Sen Žermen, a u Rimu se polako spremaju za njegov odlazak.

 - Imam na umu igrača koji bi mogao da zameni Sergeja, ali nikad neću reći njegovo ime. Radije bih se ubio -naglasio je Tare.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Vanda Ikardi, supruga Maura Ikardija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.