SENZACIONALAN TRANSFER U NAJAVI: Monca želi Maura Ikardija

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jul.2022, 12:33

SENZACIONALAN TRANSFER U NAJAVI: Monca želi Maura Ikardija

Berluskoni po svaku cenu želi da dovede Argentinca.

Čelnici Monce zainteresovani su za napadača Pari Sen Žermena Argentinca Maura Ikardija, prenose italijanski mediji. Monca je izborila plasman u Seriju A. Ovaj klub je od 2018. godine u vlasništvu Silvija Berluskonija, a generalni direktor Monce je Adrijano Galijani. Berluskoni i Galijani su počeli pregovore sa Ikardijem, koji ima ugovor sa šampionom Francuske do juna 2024. godine.

Italijanski mediji navode da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << čelnici Monce žele po svaku cenu da angažuju argentinskog fudbalera, a čak su ponudili Ikardijevoj supruzi Vandi Nari da ima emisiju na televiziji "Mediaset". Nara je menadžer svom suprugu, a već je dva puta sarađivala sa televizijom "Mediaset", koja je u vlasništvu Silvija Berluskonija.

Međutim, najveći problem u realizaciji ovog transfera predstavlja godišnja plata Ikardija, koji u Pari Sen Žermenu zarađuje oko 10 miliona evra po sezoni. Novi sportski direktor šampiona Francuske Luis Kampos želi da se odrekne iskusnog napadača koji je igrao za Inter i Samdoriju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Tako to radi Berluskoni - pusti novac, evo ti TV emisija

Izvor: RTS, 03.Jul.2022

Čelnici Monce zainteresovani su za napadača Pari Sen Žermena Argentinca Maura Ikardija, prenose italijanski mediji. . Monca je od 2018. godine u vlasništvu Silvija Berluskonija, a generalni direktor kluba je Adrijano Galijani...Klub se ove sezone izborio za nastup u Seriji...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.