Izvor: HotSport.rs, 20.Okt.2017, 17:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SENZACIJA NA BALKANU: Lester Bo Mekejleb se vraća ‘kod svojih’?!

Iskusni organizator igre bi ponovo mogao da se vrati na prostore gde je nekada žario i palio.

Nakon što je prošle sezone igrao za Gran Kanariju, Mekejleb još uvek traži novu sredinu.
A to bi, verovali ili ne, bila Đevđelija u Makedoniji za čiji je nacionalni tim igrao naturalizovani Amerikanac. Tako bi se Mekejleb vratio na prostore gde je nekada igrao u dresu Makedonije, s tim što bi ovoga puta nosio dres Blokotehne.
Mediji iz Skoplja ovu informaciju >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << prenose uz objašnjenje da Blokotehna ima velike ambicije i da želi da pojača svoje redove iako ne igra ni u ABA ligi, ni u ABA 2 ligi.
Sem Mekejleba, na meti ovog tima nalazi se i Predrag Samardžiski.
The post SENZACIJA NA BALKANU: Lester Bo Mekejleb se vraća ‘kod svojih’?! appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.