SENZACIJA U RIMU: Alkaraza izbacio Fabijan Marozan, 135. igrač sveta

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Maj.2023, 16:05

SENZACIJA U RIMU: Alkaraza izbacio Fabijan Marozan, 135. igrač sveta

Mađar posao završio u dva seta.

Mađarski teniser Fabijan Marozan priredio je veliko iznenađenje na Mastersu u Rimu pošto je uspeo da se plasira u osminu finala pobedom protiv Karlosa Alkaraza sa 2:0 (6:3, 7:6 (7:4) posle sat i 42 minuta igre. Marozan će u osmini finala igrati protiv hrvatskog tenisera Borne Ćorića.

Kvalifikant iz Mađarske nije se uplašio Alkraza iakjo je morao da spašava jednu brejk loptu odmah na starrtu meča. U četvrtom gemu Marozan je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << uspeo da napravi brejk, a ispostavilo se da mu je jedan bio dovoljan za vođstvo od 1:0 u setovima.

Očekivao se odgovor Alkaraza, ali njega nije bilo. Marozan je dobro igrao i u petom gemu čak imao i tri brejk lopte koje je Španac uspeo da spasi, ali je propušteno nadonadio u sedmom gemu kada je brejknuo Alkaraza. Međutim, Španac je uzvratio odmah u narednom gemu, a kako do kraja nijedan igrač nije uspeo da oduzme servis rivalu otišlo se u taj-brejk. U njemu je Alkaraz imao prednostg od 4:1, ali je usledila fantastična serija Mađara od šest poena i veliki trijumf za plasman u osminu finala.

Pogledajte kako izgleda Maria, ćerka Pepa Gvardiole

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.