SELI ZA STO: Kijeza i Juventus počeli pregovore oko novog ugovora

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Okt.2023, 19:10

SELI ZA STO: Kijeza i Juventus počeli pregovore oko novog ugovora

Stara dama želi da se osigura.

Uprava Juventusa počela je pregovare sa predstavnicima Federika Kijeze o nastavku saradnje, prenelos su italijanski mediji.

Kijeza ima ugovor do leta 2025. godine, a uprava crno-belih želi da potpiše novi ugovor, kako bi se izbeglo da posle sledeće sezone napusti klub bez obeštećenja.

Kako je prenela "Gazeta delo Sport" i Kijeza želi da izbegne scenario po kome bi mogao besplatno da napusti torinski klub. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Dalje su naveli da postoji neslaganje po pitanju trajanja ugovora, pošto 26-godišnji italijanski reprezentativac želi dugoročan ugovor, a moguć je novi jednogodišnji ugovor, po kom bi Italijan do leta 2026. godine mogao da ostane u Juventusu.

Kijeza sada zarađuje oko pet miliona evra bez bonusa i bio bi voljan da pregovara o novom ugovoru pod sličnim uslovima.

Međutim, "Kalčomerkato" preneo je da je njegova plata bliža cifri od šest miliona i da fudbalerov agent želi povećanje plate.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.