SELI SE U PREMIJER LIGU: Kostić prvi na listi želja engleskog velikana!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Maj.2022, 16:10

SELI SE U PREMIJER LIGU: Kostić prvi na listi želja engleskog velikana!

Želi ga čuveni stručnjak.

Jasno je da je osvajanjem Lige Evrope vrtoglavo porasla cena za srpskog reprezentativca Filipa Kostića koji bi već ovog leta mogao fa napusti frankfurtski Ajntraht.

Kao idealno rešenje za nastavak karijere navodi se engleski Totenhem koji izvesno naredne sezone igrati Ligu šampiona, doduše baš kao i Ajntraht.

Mediji sa ostrva napominju i to da bi se Kostić savršeno uklopio i u sistem Antonija Kontea.

Podsetimo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se, italijanski stručnjak je insistirao na dovođenju momka iz Kragujevca dok je sedeo na klupi Intera, ali se ta ideja nije ostvarila pošto je Konte naprasno napustio klupu posle osvajanja titule šampiona Italije.

Ostrvski mediji takoše spekulišu da će londonski ”Pevci” tokom leta napraviti čistku kako bi se stvorio pre svega finansijski prostor za dovođenje pojačanja po Konteovom ukusu, a Kostić je na samom vrhu liste želja.

Da bi se ta ideja pretvorila u stvarnost Konte će prvo morati da raščisti konkurenciju na levom boku koja je prilično jaka.

Prva opcija u ovom trenutku je Serhio Regilon koji je odigrao gotovo sve utakmice kao starter, dok ga u odsustvu zbog povrede prepone menja nekada veliki engleski talenat Rajan Sesenjon.

Nakon svih iznetih činjenica jasno je da je pred nama veoma uzbudljiv prelazni rok.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.