SELEKTOR ODBOJKAŠA RAZOČARAN: Nismo imali energije, razlog ne znam

Izvor: HotSport.rs, 11.Sep.2014, 23:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SELEKTOR ODBOJKAŠA RAZOČARAN: Nismo imali energije, razlog ne znam

Odbojkaška reprezentacija Srbije doživela je drugi poraz na Svetskom prvenstvu u Poljskoj. SAD su slavile sa 3:1 u setovima i time naš tim udaljle od plasmana u treću fazu takmičenja.
FOTO:STARSPORT

- Stali smo posle prva dva seta, nismo imali energije, ne znam iz kog razloga. Imali smo šanse, žao mi je što smo ih propustili, ali vreme ne možemo da vratimo, moramo da razmišljamo o utakmici sa >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Francuskom. Probaćemo da budemo istrajni, uporni i pozitivniji nego što jesmo – rekao je Kolaković posle meča u Lođu, prenosi Beta.
Utakmica sa „trikolorima“ igra se u subotu od 16.40.
hotsport.rs
Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

PL: Falkao jedva čeka debi u dresu Mančestera


Vulićević: Prvo Čukarički, pa tek onda Totenhem


TENIS: Bojana Jovanovski se plasirala u finale




Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kolaković: "Nedostajalo je energije za bolji rezultat"

Izvor: Sportske.net, 11.Sep.2014

Nakon drugog poraza koji je odbojkaška reprezentacija Srbije doživela na SP u Poljskoj, selektor Igor Kolaković izjavio je da je nedostajalo energije i da je sada najbolje okrenuti se duelu sa Francuskom.

Nastavak na Sportske.net...

Kolaković: Dobrom odbranom do pobede

Izvor: RTS, 12.Sep.2014, 16:22

Srbija je ubedljivo savladala Italiju sa 3:0, a selektor Igor Kolaković smatra je dobra igra u odbrani njegovih igrača bila presudan faktor u pobedi. ..Selektor odbojkaške reprezentacije Srbije Igor Kolaković ocenio je da je dobra igra u odbrani njegovih igrača bila presudan faktor u pobedi protiv...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.