SELEKTOR O ĐOKOVIĆU: Najveći heroj Srbije, ali svakome se desi, i on je čovek...

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Nov.2023, 22:32

SELEKTOR O ĐOKOVIĆU: "Najveći heroj Srbije, ali svakome se desi, i on je čovek..."

Troicki je ponosan na svoje pulene.

Viktor Troicki, selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije, rekao je posle poraza od Italije da je ponosan na svoj tim.

- Ponosan sam na svoje igrače, na ceo tim. Nažalost, ni ove godine se nije dalo. Jedna lopta je nedostajala da uđemo u finale, gde bismo imali šansu. Toliko blizu, ali gorak ukus jako. Miša fenomenalan meč, Novak neverovatan meč sa Sinerom, izvukao je poslednji atom snage… Svi znamo da je najveći heroj Srbije, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da je toliko puta izvukao nemoguće, ali svakome se desi, i on je čovek, to je sport - rekao je Troicki i dodao:

- Bili smo jako blizu, nije se dalo. Glava gore, idemo dalje, to je jedino što mogu posle skoro osam sati igre da poručim. Italijanski dubl je bio svežiji, Siner je posle pobede bio u boljem momentumu. To je tenis, meč nije gotov do poslednjeg poena.

Kratko se na dubl osvrnuo i Miomir Kecmanović.

- U nekim delovima meča je bilo da ne znaš šta da uradiš, gde da odigraš, pogotovo je Janik u jednom momentu igrao toliko dobro, ništa nije dao, bilo je teško pronači rešenja - kaže Kecmanović.

Italija će u finalu igrati sa Australijom u nedelju od 16 sati.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.