SELEKTOR KATARA KAŽNJEN ZBOG NOVINARA

Izvor: Kurir, 13.Jan.2011, 17:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SELEKTOR KATARA KAŽNJEN ZBOG NOVINARA

DOHA - Organizatori Azijskog kupa u fudbalu saopštili su danas da su kaznili selektora Katara Bruna Mecua sa 2.000 dolara jer posle utakmice protiv Uzbekistana nije želeo da da izjavu za zvanični sajt turnira.

Utakmica je odigrana prošlog petka, a ekipa koju predvodi Mecu izgubila je od Kazahstana sa 2:0. Prema pravilima turnira, svaki selektor je dužan da posle utakmice da izjavu u trajanju od jednog minuta za zvanični sajt Azijskog kupa.

Zbog odbijanja da u miks zoni stane i razgovara sa novinarima posle utakmice protiv Severne Koreje kazna preti i selektoru reprezentacije Ujedinjenih Arapskih Emirata Srećku Katanecu.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.