SELEKTOR BESAN NA STARU DAMU: Juventus su izbacivali Lion, Porto i Ajaks, šta koji đavo žele u Superligi?

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Apr.2021, 18:02

SELEKTOR BESAN NA STARU DAMU: Juventus su izbacivali Lion, Porto i Ajaks, šta koji đavo žele u Superligi?

"A, tek Totenhem i Arsenal, koji nisu među 30 najboljih klubova Evrope trenutno."

Pljušte reakcije sa svih strana sveta na odluku 12 moćnih klubova da se otcepe od ostatka kontinenta i da igraju izmeđe sebe.

Ako će Superliga zaista zaižveti, postavlja se pitanje za šta Liverpul večeras (21.00) igra na gostovanju Lidsu - ako će ostati u Ligi šampiona, onda mu je ovo jedan od presudnih mečeva u borbi za plasman u to takmičenje. U svakom slučaju, kvota na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dvojku je 1,77, a na GG3+ 1,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Lids - Liverpul.

Cela priča je iznervirala selektora Norveške, Stalea Solbakena koji se posebno obrušio na Juventus.

- Andrea Anjeli je bio vođa cele ove ideje godinama unazad. A, zašto je koji đavo Juventus uopšte deo te lige kada su ga poslednjih godina iz Lige šampiona izbacivali Lion, Porto i Ajaks. Šta oni hoće? A, tek Totenhem i Arsenal, koji nisu među 30 najboljih klubova Evrope trenutno - poručio je Solbaken.

Nije sad da reč selektora Norveške ima neku specifičnu težinu, ali teško je osporiti ovo što je rekao, činjenice idu njemu u prilog.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.