SEKTA, LUDILO ILI NEŠTO TREĆE: Nikome nije jasno šta se događa sa slavnim bokserom! Barem je sada jasno da je ŽIV

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Mar.2024, 17:36

SEKTA, LUDILO ILI NEŠTO TREĆE: Nikome nije jasno šta se događa sa slavnim bokserom! Barem je sada jasno da je ŽIV

Potrebna mu je pomoć, to je jedino sigurno.

Američki bokser, Rajan Garsija (25) je u žiži javnosti poslednjih dana, ali svakako ne zbog sporta. Pojavila se zabrinutost među navijačima i kolegama žža nakon što je uznemirujući video objavljen na njegovim nalozima na društvenim mrežama na kojem se vidi kako se kamera trese i vidi se neidentifikovani muškarac u kući.

Preko snimka je pisalo: "Imamo ga momci Rajan Garsija RIP" (skraćenica od engleskog Rest in >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << peace - što se objavljuje kada neko umre).

Njegov tata, Henri Garsija, objavio je da je njegov sin samo trolovao sledbenike, ali nisu svi ubeđeni u to.

Njegova bivša supruga, Selina, na Instagramu je otkrila da Garsija nije dobro i tvrdi da objave nisu bile od "trola".

- Svi moji sledbenici koji veruju, možete se moliti za Rajana - napisala je ona na svojoj Instagram priči.

- Ovo nije trolovanje, ja sam iskreno zabrinuta, a i svi članovi njegove porodice. Mi nismo deo ničega od ovoga i želimo da mu bude bolje, ali ovo je stvarno. Molite se za njega - napisala je takođe.

Samo nekoliko dana pre bizarnih objava na društvenim mrežama, Garsija je objavio da se zabavlja sa influenserkom Mikaelom Testom, ali ona se nije oglašavala i nije ni jasno da li su i dalje zajedno.

Објава коју дели mika (@mikaelatesta)

Jasno je jedino, da je, kako stvari stoje, živ. Oglasio se na Instagramu, ali deluje više nego čudno na snimku koji je objavio.

Објава коју дели Ryan Garcia (@kingryan)

Tu su i poruke tipa nedostaje nam stari Rajan. Da li je ušao u neku sektu ili ima psihičkih problema ili je pod uticajem nekih opijata nije jasno. Ostaje da vidimo da li će se pojaviti 20. aprila na meču ili ne, ali pre svega njegovi najmiliji žele da se on stabilizuje vrati u normalan život, a sport je sada sporedna stvar.

U jednoj raspravi koju je vodio sa nekadašnjim profesionalnim kikbokserom i kontroverznim influenserom Endruom Tejtom, tvrdio je kako je "Bohemian Grove" navodno stvaran.

U pitanju je tajno društvo čiji su članovi pripadnici svetske političke i gospodske elite, a koji se navodno svake godine tajno okupljaju, gde se bave ritualima crne-magije i drugim oblicima okultizma

Govorio je i o Sotoni.

JUST IN: Professional boxer Ryan Garcia tells @Cobratate that he was held down and forced to watch children get r*ped, adding that "Bohemian Grove is real."

The statement comes just days after Garcia released a video claiming his Instagram account was hacked and his cards were… pic.twitter.com/JoUmNZITOp

— Collin Rugg (@CollinRugg) March 5, 2024

- Odveli su me u šumu, držali i terali da ih gledam kako siluju malu decu... Ne šalim se, imam dokaze, imam snimke. Konkretnije informacije ću objaviti kada za to dođe vreme - rekao je on i potom nastavio:

- Moja je dužnost da govorim istinu i razotkrivam elite.

Potom ga je Tejt upozorio da su to ipak ozbiljne pretnje, Garsija je imao spreman odgovor:

- J*be mi se, ne mogu me taknuti, ja sam Bog.

Posle svega ovoga i laicima je jasno da mu nije dobro i da mu je potrebna profesionalna pomoć...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.