ŠEKIL OPLEO PO LUKI: Potreban je neko bolji od Dončića

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Feb.2021, 14:45

ŠEKIL OPLEO PO LUKI: "Potreban je neko bolji od Dončića"

Dalas u lošoj seriji.

Legendarni Američki košarkaš Šekil O'Nil prokomentarisao je loše igre Dalas Maveriksa. U svojoj izjavi pomenuo je i zvezdu tima, Slovenca Luku Dončića.

- Potreban im je igrač kao Luka, isti igrač, samo malo bolji. Potreban im je Rasel Vestbruk ili Bredli Bil. Igrač sa srcem. Igrač koji se bori. Porzingis? On nije takav - rekao je O'Nil.

Čudno zvuči, ali je tako – Igokei je večerašnje (19.00) gostovanje Partizanu važnije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nego crno-belima, s obzirom na to da tim iz Laktaša ima realne šanse da se plasira u plej-of ABA lige. Kvota na trijumf Partizana je 1,35, a na dvojku 3,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan – Igokea.

Maveriksi su trenutno na skoru 9-14 i nalaze se na pretposlednjem mestu na Zapadu, a predviđala im se visoka pozicija pre početka sezone.

Slovenački košarkaš Luka Dončić je sada u centru pažnje jer ne igra na nivou kao prošle godine.

Iako brojke govore drugačije, pošto beleži 27 poena, 8,8 skokova i 9.4 asistencija po meču, Dončić ne "nosi" tim kao prošle sezone.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Keli, ćerka vozača formule 1 Nelsona Pikea

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.