SEDMOCIFRENA SVOTA ZA ZVEZDINOG FUDBALERA: Ne samo to, već i igrač pride! Stigla ponuda na Marakanu - OVO je bio odgovor

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Mar.2024, 23:36

SEDMOCIFRENA SVOTA ZA ZVEZDINOG FUDBALERA: Ne samo to, već i igrač pride! Stigla ponuda na Marakanu - OVO je bio odgovor

Malo je to za velikog talenta.
U subotu je Crvena zvezda pobedila Zenit na stadionu "Rajko Mitić" rezultatom 1:0. Jedini pogodak delo je Nikole Kneževića, koji je opet iskoristio dobijenu šansu.
Knežević (21) je bio predvodnik omladinske selekcije kluba, koju je tada sa klupe vodio Marko Neđić.
Mladi napadač je svojevremeno postigao 21 gol u Omladinskoj ligi Srbije, a posle toga je zablistao i na Kupu prijateljstva u Bijeljini, kada je u finalu postigao gol u pobedi nad zagrebačkim Dinamom sa 2-0.
Neđić je svojevremeno u intervjuu za "Meridian sport" otkrio da je tada usledila i ponuda od strane zagrebačkog kluba.
- Tada su se svi raspitivali za naše igrače, Dinamo...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.