Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Mar.2024, 09:23

SEČA FAVORITA U MAJAMIJU! Alkaraz, Siner i Medvedev pokazali klasu

Nisu imali poteškoća Špnac, Italijan i Rus.
Nekoliko iznenađenja videli smo već u drugom kolu Mastersa u Majamiju, pošto je solidan broj favorita eliminisan, dok su uloge opravdali samo Janik Siner i Danil Medvedev.
Italijan je rutinski odradio posao, pošto je dobio sunarodnika Vavasorija 6:3, 6:4. Stefanos Cicipas  je za sat i 37 poražen od Denis Šapovalova sa 6:2, 6:4, a Tejlor Fric od Brazilca Sejbota Vajldua. Izgubio je 6:3, 6:4.
Dalje ide i Danil Medvedev, koji je lako izašao na kraj sa Martonom Fučovičem – 6:4, 6:2 za 80 minuta igre.
Rusa, koji na Floridi brani titulu, u sledećem kolu očekuje duel sa Kameronom Norijem ili Flavijom Kobolijem.
Australijanac...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Kraj za Đerea u Majamiju

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Mar.2024

Jednom oduzeo servis rivalu, a četiri puta dozvolio da se to njemu desi...Srpski teniser Laslo Đere nije uspeo da se plasira u treće kolo mastersa u Majamiju, pošto je izgubio od 16. igrača sveta Rusa Karena Hačanova sa 0:2 (2:6, 4:6)...Đere, koji je trenutno 35. igrač sveta, izgubio je posle...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.