SCG i Bugarska u februaru u Sofiji

Izvor: B92, 25.Dec.2004, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SCG i Bugarska u februaru u Sofiji



Generalni sekretar Fudbalskog saveza Srbije i Crne Gore Zoran Damjanović izjavio je danas da će se prijateljski meč reprezantacija SCG i Bugarske verovatno igrati 8. i 9. februara u Sofiji. Juniorski nacionalni timovi SCG i Bugarske će snage odmeriti 8. a seniorske reprezentacije 9. februara.

"Nije sve zvanično dogovoreno, ali smo vrlo blizu postizanju dogovora i očekujemo da će se to brzo i desiti. Bugari su pre par godina dolazili kod nas u Kruševac u goste, pa >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je red da im se i mi revanširamo za uslugu", istakao je Damjanović

Otvorena je ostala i mogućnost sastajanja sa reprezentacijom Australije 8. jula u Londonu. Damjanović je dodao da je planirani susret sa reprezentacijom Italije za sada napušten, jer "Azuri" ne žele da napuste svoju zemlju, a već imaju i obavezu prema Fudbalskom savezu Rusije sa čijom reprezentacijom će 9. februara 2005. godine odigrati prijateljski meč.

Damjanović je naveo i da je FSSCG dobio ponude za prijateljske utakmice i sa reprezentacijama Madjarske i Grčke. Madjari su predložili i termin igranja meča - 26. mart sledeće godine.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.