SCENA KAKVA SE NE PAMTI: Bokserka i zvezda za odrasle dobila meč, pa podigla majicu i pokazala gole grudi (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jul.2023, 13:46

SCENA KAKVA SE NE PAMTI: Bokserka i zvezda za odrasle dobila meč, pa podigla majicu i pokazala gole grudi (VIDEO)

Ponele je emocije.

Atraktivna Danijela Hemsli, zvezda "Onlyfans" platforme, pre nekoliko dana dospela je u žižu javnosti zbog poteza koji je napravila na kraju bokserskog meča. Hemslijeva, koja se inače bavi i boksom, pobedila je rivalku tokom borbe u Dablinu, te je odlučila da "počasti" sve ispred malih ekrana i pokaže svoje gole grudi.

Ona je u Dablinu bila bolja od poljske manekenke Aleksandre Danijelke.

Međutim, glavna stvar desila se posle borbe. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Danijela, koja vodi uspešan nalog na portalu "OnlyFans", odlučila je da pobedu proslavi na originalan način. Dok je vrištala i radosno uzvikivala, podigla je majicu i pokazala grudi uživo u prenosu. Odmah po objavljivanju sudijske odluke.

Njenom reakcijom bili su zapanjeni svi u ringu, od sudije, do ljudi iz njenog tima, a posebno voditelja koji se spremao da intervjuiše neverovatnu Danijelu Hemsli.

Ona se posle borbe izvinila zbog načina na koji je proslavila trijumf.

A post shared by Daniella Hemsley (@daniella.hemsley)

- Savladale su me emocije, samo sam htela da proslavim pobedu - rekla je Britanka.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Bokserka dobila meč, pa podigla majicu i pokazala gole grudi

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 19.Jul.2023

Nema sumnje da će joj popularnost porasti posle ovoga Atraktivna Danijela Hemsli, zvezda “Onlyfans” platforme, pre nekoliko dana dospela je u žižu javnosti zbog poteza koji je napravila na kraju bokserskog meča! Hemslijeva, koja se inače bavi i boksom, pobedila je rivalku tokom borbe u Dablinu,...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.