SAVRŠEN VIKEND: Borković u Francuskoj dva od dva (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Maj.2018, 18:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAVRŠEN VIKEND: Borković u Francuskoj dva od dva (FOTO)

Srpski automobilista prvi u šampionatu.

Srpski automobilista Dušan Borković imao je savršen vikend u Francuskoj pošto je prvi trkački vikend u novoj sezoni TCR šampionata okončao sa dve pobede.

NIJE SE POŠTENO NI OZNOJIO: Golovkin 20. put u karijeri odbranio titulu (VIDEO)

NE MOŽE BOLJI POČETAK: Dušan Borković trijumfovao na prvoj trci sezone! (FOTO)

Posle osvajanja pol-pozicije i slavlja u prvoj trci, voženoj u subotu na stazi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << "Pol Rikar" u Francuskoj, Borković je i dan kasnije, iako je startovao sa desete pozicije, stigao do trijumfa maestralnom vožnjom, obišavši rivala za pobedu u poslednjim krugu izuzetno uzbudljive trke.

Dušan Borković with a Hyundai i30 (Target), Won the 2nd Race of TCR Europe. (Paul Ricard - France (Le Castellet) - May 6, 2018). pic.twitter.com/vMKsRG39FB

— Fernando González (@FerLuGon) May 6, 2018

Borković je u novom timu "Target kompetišn" prvi put seo u novi "hjundai i30N" i dokazao da je spreman za najviše domete. Srpski automobilista je za pobedu dobio 25 bodova i, uz jučerašnjih 25 poena, plus pet za osvajanje pol-pozicije, ubedljivo, sa 55 bodova, vodi u generalnom plasmanu TCR Evropa šampionata, koji ima ukupno sedam trkačkih vikenda, sa po dve trke.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.