SAVO GRMI POSLE POBEDE: Neki igrači su POTROŠILI kredite!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jun.2020, 19:59

SAVO GRMI POSLE POBEDE: Neki igrači su POTROŠILI kredite!

Crno-beli u prvom poluvremenu obezbedili plasman u polufinale.

Partizan se pobedom u Surdulici plasirao u polufinale Kupa Srbije i nastavio da korača ka petom uzastopnom peharu u najmasovnijem takmičenju.

Golovima Takuma Asana izabranici Sava Miloševića obezbedili su prolaz, ali trener crno-belih imao je šta da kaže svojim pulenima.

- Najbitnije je bilo pobediti. U velikoj meri smo dobro odigrali meč. Malo smo imali problema posle prekida, na početku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << utakmice, u prvih 15 minuta da uđemo u igru. Kad smo došli do igre, positgli smo dva gola, mogli da završimo ranije pitanje pobede, nismo, što zbog koncentracije, što zbog neozbiljnosti pojedinaca. Neki igrači polako troše kredite, neću ih imenovati - rekao je Savo Milošević posle trijumfa u Surdulici.

U toj grupi našao se i Umar Sadik.

- Jedan od njih da, ali to ćemo rešavati u okviru porodice. Generalno je ekipa imala ozbiljan pristup, najbitnije da smo pobedili i okrećemo se daljim izazovima - istakao je Milošević.

Šef stručnog štaba Radnika Simo Krunić žalio je za propuštenoj prilici u poslednjim sekundama.

- Čestitao bih i jednoj i drugoj ekipi, pokušavali smo na svoj način da probamo da se vratimo i dođemo do penala. Nemam šta da zamerim igračima, dali su sve što su mogli u ovom trenutku. Žao mi je što nismo imali sreće, naročito ovo što je Stojković izvadio u 90. minutu. Mogli smo da dođemo do izjednačenja, ali Partizan je mnogo bolja ekipa - priznao je Krunić.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda poznata ruska navijačica Marija Liman.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.