SAVEZ DONEO ODLUKU: Reprezentativac Srbije SUSPENDOVAN - provokacije ga skupo koštale

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Maj.2023, 19:39

SAVEZ DONEO ODLUKU: Reprezentativac Srbije SUSPENDOVAN - provokacije ga skupo koštale

Šta mu je to trebalo...

Pre tri dana, Legija je osvojila Kup Poljske, a jedan od najboljih igrača tog kluba Filip Mladenović bio je u centru pažnje nakon poslednjeg penala i proslave pobede protiv Rakova.

Naime, reprezentativac Srbije je posle penal-serije otišao ka fudbalerima Rakova gde je provocirao protivnike, koji su potom počeli da ga jure.

Mladenović je udario jednog, potom i drugog koji ga je stigao, a onda je ušao u klinč i sa trećim. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Danas je stigla i kazna, a ona kaže da je sezona za Mladenovića završena.

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Poljske kaznila ga je na tri meseca neigranja. Pored tromesečne suspenzije, zbog koje ga neće biti ni na startu sledeće sezone ukoliko ostane u Legiji, dobio je i novčanu kaznu.

Legija u šampionatu Poljske zauzima drugo mesto na tabeli sa 60 bodova i na četiri kola pre kraja ima 11 bodova manje baš od Rakova, koji će očigledno osvojiti titulu posle izgubljenog finala Kupa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.